Wilma
Mijn naam is Wilma de Vries. Ik ben all-round logopedist , preverbaal logopedist en SI-therapeut. SI staat voor sensorische informatie verwerking; de verwerking van de prikkels vanuit en naar de zintuigen.
Na drie jaar als logopedist in Griekenland te hebben gewerkt, ben ik in 1991 met de praktijk in de gemeente Renkum gestart. In 2005 heb ik een aanvullende opleiding Sensorisch Informatie-verwerking gevolgd en sindsdien begeleid en behandel ik kinderen met prikkelverwerkingsproblemen. Verder heb ik veel ervaring met de begeleiding van lees-en/of /spellingsproblemen. De afgelopen jaren heb ik een aantal coach opleidingen gedaan. Zo ben ik acousticpioneer coach en begeleid ik kinderen met auditieve verwerkingsproblemen bij het Acoustic Pioneer Assessment en de Training. Daarnaast kunnen kinderen met werkgeheugenproblemen bij mij een training volgen. 

Volwassenen kunnen bij mij terecht met stemklachten en/of globusklachten. Ik ben gespecialiseerd in larynxmanipulatie. Dit betekent dat ik de spieren rond de hals en het strottenhoofd onderzoek en manipuleer zodat de klachten van een globusgevoel verdwijnen. Mensen met een NAH, niet aangeboren hersenletsel, kunnen bij mij terecht voor therapie. Ik zit in het neuroteam Thuis-Verder en heb regelmatig overleg met de fysiotherapeut, de ergotherapeut en de neuropsycholoog van het team. 
Sinds 2016 ben ik preverbaal logopedist en behandel ik ook zuigelingen en zeer jonge kinderen met eet-, drink- en/of slikproblemen.
Vanaf 2017 ben ik gestart met het geven van RGM workshops voor volwassenen en kinderen.